Η έδρα Jean Monnet της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. «Προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων στην ΕΕ και Συγκριτικοί Νομικοί Πολιτισμοί», σε συνεργασία με το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, διοργανώνουν τετραήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί από τις 26 έως και τις 29 Ιουνίου 2018 με θέμα: «Σύγχρονα θέματα ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου» στο Αμφιθέατρο «Δημήτριος Ευρυγένης» του ΚΔΕΟΔ, Ικάρων 1, Φοίνικας Καλαμαριάς, ακριβώς δίπλα στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (πρόσβαση με τις γραμμές 5Α και 5 του ΟΑΣΘ).

Ειδικότερα, πρόκειται για κλειστό workshop με έως 25 συμμετέχοντες/ουσες και πρακτικό προσανατολισμό, που απευθύνεται πρωτίστως σε νομικούς της πράξης (δικηγόρους, δικαστές κλπ).

Θα συζητηθούν πρακτικά ζητήματα επιλεγμένων θεματικών ενοτήτων ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου που παρουσιάζουν έντονη νομολογιακή επεξεργασία κατά τα τελευταία έτη.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης κατόπιν παρακολούθησης όλων των εργασιών του σεμιναρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να στείλουν e-mail στη διεύθυνση [email protected], αναγράφοντας: α) Όνομα και επώνυμο, β) ιδιότητα, γ) τηλέφωνο επικοινωνίας και email.

Πληροφορίες:Τηλ. 2310 486901

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΑΦΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ